27 Kasım 2023 Pazartesi

3 - 6 - 9 Teorisi

3-6-9 rakamlarının evrenin kapılarını açacak bir anahtar olduğunu söylesek bize kimse inanmaz ama bunu Nicola Tesla söylerse işler değişebilir. Tesla, bir binaya girmeden önce o binanın etrafında tam 3 kez tur atıyor, yemek yemeden önce tabağını 18 kez farklı mendille siliyor ve kaldığı otellerde yalnızca 3’e bölünen numaralı odalarda kalmayı tercih ediyormuş. Ya da herhangi bir konu hakkında bir seçim yapması gerekecek ise genelde 3’e bölünebilirliğini sorgulayarak ona göre tercihler yaparmış. Peki neden 3, 6 ve 9 rakamları?



3 6 9 yöntemi ünlü mucit Nikola Tesla’nın fikirlerine dayanır. Tesla 3, 6 ve 9 sayılarının çok güçlü sayılar olduğuna inanır. Evrenin sırrının bu 3 sayıda gizli olduğunu düşünür. 3-6-9 teorisini daha iyi anlayabilmek için Tesla’nın şu sözünü de anlamak gerekiyor. “Bilim fiziksel olmayan fenomenleri incelemeye başladığı gün önceki yüzyılın hepsinden daha fazla ilerleme kaydedecektir. Eğer evrenin sırlarını bilmek istiyorsanız. Enerji, frekans ve titreşim üzerine düşünmelisiniz.”



369 ritüeli esasen daha da yaygın olarak bilinen çekim yasası ile de uyumludur. Çekim yasası ise basit biçimde odaklandığımız şeyi hayatımıza çağırdığımızı vurgulamaktadır. Titreşim, enerji ve frekans: 3, 6 ve 9!



3 – Dünya ile bağımızı ve benliğimizin yaratıcı tarafını temsil eder.

6 – İç dengemizi ve içsel gücümüzü temsil eder.

9 – Dönüşüm ve değişimimizi temsil eder.



Evrendeki gördüğümüz ve görmediğimiz canlı ve cansız her şey titreşir her biri kendine özel bir frekanstır. Dolayısı ile her şey birbiri ile iletişim halindedir. Çevremizde gördüğümüz kütleler ise enerjinin yoğunlaşmış halidir, düşüncelerimiz de enerjidir ve enerji sürekli titreşerek bir salınım oluşturur. Dolayısı ile bizler de durmaksızın titreşen enerjileriz. Titreşim seviyemiz düşük olduğu için yeryüzünde çökeltilmiş şekilde yani kütle beden olarak hayatlarımızı devam ettiriyoruz. Bizim titreşimimize uygun titreşen enerjileri de kendi titreşim dünyamızda kütle olarak görebiliyoruz. İnsan bedenin doğal titreşim düzeyi ise saniyede ortalama 300 titreşimdir. Frekansların yani titreşimlerin sırrını kısmen de olsa çözen Tesla’ya göre evren, kocaman bir titreşimdi hepimizi bu titreşimin küçük birer yansımasıydık.



Diğer bir deyişle evren bir gitar bizler de onun telleriyiz, diğer tüm tellerle birlikte her an titreşiyioruz. Bilim insanları da yüzyıllardır bu şarkıyı anlamlandırmaya çalışıyorlar ve sonunda notaları keşfettiler şimdi de gitarın tellerini koparmadan melodiyi çözmeye çalışıyorlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder